Ashampoo WinOptimizer 2014 1.0.0 Multilangual Final Full

1PnDnD Ashampoo WinOptimizer 2014 1.0.0 Multilangual Final Full

Ashampoo WinOptimizer 2014 sürümü ile bilgisayarınızı korumak ve optimize etmek için kullanımı kolay optimizasyon programıdır. Kategorisinde pek çok ödülü olan bu program ile bilgisayarınızı zamansız çıkan hatalardan, gereksiz kayıtlardan tamamen temizleyip daha iyi performans alabilirsiniz.

Ashampoo WinOptimizer 2014 kullanıcıları , verimli, hızlı ve güvenli , Windows bakım yanı sıra kendi ihtiyaçlarına göre tam kendi Windows bilgisayarı özelleştirmek sağlayacak güçlü ve kullanıcı dostu araçları çok sayıda yarar .

Eğer Kayıt Defteri temizlemek için arıyorsanız olsun , internet bağlantınızı optimize , sabit diskinizi birleştirin , başlangıçta çalıştırmak gereksiz programları , undelete dosyaları temizleyin , ya da basit , tek tıklama ile optimizasyon yapmak , Ashampoo WinOptimizer bulacaksınız 2014 . Ve daha da bir sürü bulabilirsiniz. Ashampoo WinOptimizer 2014 Windows kurulumunu gereksiz çöp ​​ücretsiz ve diğer bilgisayarların sadece ve yavaş yavaş alırken sorunsuz çalışmasını sağlar . Ashampoo WinOptimizer 2014 ile, ayar , Windows çok kolay !

Ashampoo WinOptimizer 2014 mümkün olduğunca basit ve sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır . Açıkça yapılandırılmış Ana pencere üzerinden derhal yüzlerce seçeneği ve fonksiyonları ile 20 üzerinde modüller monte edildiği tüm altı fonksiyon grupları , erişebilirsiniz . Buna ek olarak , tümmodülleraynı düzen var , bu nedenle en kısa sürede bir modülü nasıl kullanılacağını öğrendim gibi , hepsini evde hissedeceksiniz . İhtiyacınız olan tümbilgiler ayrıca her modül ya da daha doğrusu işlevin ana iletişim kutusunda görüntülenir .

Güvenlik fonksiyonlarını optimize etmek , Ashampoo WinOptimizer 2014 bir yedekleme sunar . Programın kendisi gerektiğinde yedeklerini oluşturur ve kısa bir açıklama ve yarattıkları neredezaman onları saklar. Yedekleme işlevi kullanarak, Windows kayıt defterinde veyasistem konfigürasyonuna önemli değişiklikler yapılan tüm değişiklikleri tersine çevirebilirsiniz . Gereksiz dosyaları ( örneğin geçici dosyaları) , ancak, burada yedeklenen değildir .

Özellikler

Sistem bakım , performans iyileştirme , Windows özelleştirme, sistem analizi , el aletleri ve genel : Bu ​​Ashampoo uygulamayaözellikler kategoriye ayrılır . Sen tek bir tıklamayla sisteminizi optimize edebilirsiniz . WinOptimizer sabit sürücünüzü birleştirebilir . Ayrıca , WinOptimizer 2014 de bir bulucu yinelenen , bağlantı ekose desenli , font yöneticisi ve bir geri yükleme noktası yöneticisi içerir .

Ashampoo Bu uygulama aynı zamanda , simgeleri kaydedin bilgileri şifrelemek veya şifresini , size ne kadar disk alanı size göstermek ve veri yedekleme işleyebilir . Ve biz bunu söylemek Ölüm bileMavi Ekranı cesaret – Daha önce de belirttiğimiz gibi , bu sistem onarım yazılım aynı zamanda bilgisayar çöker ve hata iletileri içine çalışanolasılığını azaltmaya yardımcı olabilir disk doktor vardır . Bu yeterli değilmiş gibi , Ashampoo WinOptimizer 2014 de bu yüzden işletim sistemi olabilir , bilgisayarınızın boot-up sürecini yavaşlatmak uygulamaları eler gerekmez internet faaliyetlerinin bilgilerin kurtulur ve Windows kayıt defterini temizler daha sorunsuz .

ARAYÜZ

Ashampoo WinOptimizer arayüzü tasarım içine koyduzaman ve göz görebilirsiniz . Arayüzü ve katmanlı menüler bu sistem onarım yazılım için kesin bir güçlü noktası vardır . Buuygulamada gezinmek için sezgisel ve kolay hem de. Eğer ilk kullanmaya başladığınızda bu Ashampoo sistem onarım yazılımı sunuyor hızlı bir şekildefarklı özellikler hakkında bilgi edinmek mümkün olacak .

download Ashampoo WinOptimizer 2014 1.0.0 Multilangual Final Full

turbobyly Ashampoo WinOptimizer 2014 1.0.0 Multilangual Final Full

http://turbobit.net/7za95rfl2th4.html 

wnXx8Bw Ashampoo WinOptimizer 2014 1.0.0 Multilangual Final Full

 http://ul.to/znvmdwy7

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir